ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Závěr Extraligy v přívlači proběhl na Jizeře tit

publikováno: 27.09.2022

Ve dnech 23. - 25. 9. 2022 proběhlo na řece Jizeře v Mladé Boleslavi závěrečné 3. kolo Extraligy v lovu ryb přívlačí.

I přes mírnou nechuť ryb způsobenou okyselením vody díky přitékající vodě z vymoklých Jizerských hor se 26 závodníkům podařilo ulovit 1 125 ryb.

Lovili se převážně okouni, ale podařilo se chytit i ostatní druhy jako štiku, candáta, bolena, tlouště, ježdíka, kapra, perlína nebo podoustev.

Pohár za největší rybu kola si odnesl místní rybář Marcel Berka, který ulovil štiku 57 cm. První místo v kole patřilo týmu rybářů z Třebíče Romanu Němcovi a Jakubu Seifriedovi, druhé místo vybojoval tým MO Mladá Boleslav Karel Frelich a Jaroslav Urban, třetí místo obsadila dvojice složená rybáři z Poděbrad a Přelouče tedy Martin Svoboda a Roman Štěpánek.

Celkově, po sečtení závodů na Vltavě v Rožmberku, Úslavě v Plzni a Jizeře v Mladé Boleslavi, první místo obsadil tým ve složení Roman Němec a Jakub Seifried, druzí byli Zlínští David Vojáček a Miroslav Navrátil a třetí dvojice Martin Svoboda a Roman Štěpánek.

Z Mladé Boleslavi v celkovém hodnocení na místě pátém skončila nejlépe dvojice Oto Hlaváč a Pavel Vokál, kteří do závodu nastupovali z prvního průběžného místa, ale domácí voda a štěstí v losování míst jim příliš nepomohlo.

Za uspořádání a podporu závodu je třeba poděkovat týmu pořadatelské MO Mladá Boleslav, rybářským potřebám Na Háku z Mladé Boleslavi, Středočeskému územnímu svazu, městu Mladá Boleslav, v neposlední řadě za občerstvení Josefu Prokopovi ml. 

Oto Hlaváč, MO Mladá Boleslav

Soubory ke stažení tit

Výsledky Extraligy v přívlači

XLSX

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 199 778

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS