ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na bronzu z MS se podíleli i dva Středočeši tit

publikováno: 18.09.2022

Ve dnech 5. – 11. 9. proběhlo poblíž chorvatského města Osijek na slepém rameni řeky Drávy 68. Mistrovství světa v lovu ryb udicí na splávek.

Do státní reprezentace pod vedením trenéra Romana Pokorného se dostali i dva Středočeši Ondřej Pokorný a Aleš Flanderka, další čeští závodníci byli Josef Konopásek, Ladislav Konopásek, Petr Klásek a Zdeněk Polívka.

Již od prvních tréninkových dnů bylo jasné, že se bude chytat veliké množství drobných rybek, a to převážně amerických sumečků, ouklejí a cejnků. Jako bonusová ryba byl považován karas nebo vetší cejn.

Strategie byla v každém ze sektorů rozdílná, podle toho, která z ryb se v dané oblasti vyskytovala v nejhojnějším počtu. Na sektorech A, B to byl převážně lov na biče 4 až 6 m, na sektoru C lov na zkrácené děličky 11 m a na sektorech D a E lov na odhozy s pevnými splávky.

Protože celé družstvo předvedlo vyrovnané, dobré výsledky, vystoupala česká reprezentace po roce opět na medailovou pozici, a to tentokrát bronzovou. V konkurenci 33 států je to úžasný úspěch!!! Mezi jednotlivci se umístil nejlépe Ondra Pokorný, který za první trojkou zaostal jen minimálně a skončil na krásném šestém místě.

Děkujeme za podporu, která je nám poskytována, především pak Středočeskému územnímu svazu.

Aleš Flanderka

 

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 212 265

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS