ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Závody dospělých a dětí na Sadoňském rybníce tit

publikováno: 13.09.2022

Druhý víkend v měsíci září patřil v Rožmitále pod Třemšínem rybářům. O tomto víkendu proběhli již tradiční rybářské závody dospělých i dětí na chovném rybníce Sadoňský.

Letos poprvé se nesly v duchu našeho rybářského kamaráda a zakladatele rybářských závodů v Rožmitále, který v květnu letošního roku bohužel zesnul. Na jeho památku tak proběhl první ročník s názvem memoriál Jiřího Šlehofera.

V sobotu to byl závod dospělých, kterého se zúčastnilo 40 závodníků. Ryby braly opravdu pěkně, což si závodníci užili.

Vítězem se stal Milan Pojer (1 134 cm) a největší chycenou rybou závodů kapr 57 cm. Druhé místo obsadil Miroslav Skalický (958 cm), třetí skončil Tomáš Kropáček (818 cm).

V kategorii ženy se umístila na prvním místě Dáša Váchová.

Ceny vítězům předávala vdova po zesnulém zakladateli rybářských závodů paní Petra Šlehoferova, a proto bylo nejen pro rybáře celé vyhlášení velmi emotivní. Po závodech v rekreačně sportovním areálu u koupaliště proběhla rybářská zábava s oblíbenou rožmitálskou kapelou rybáře Miloše Velíška ze Lnář.

V neděli proběhly dětské rybářské závody ve spolupráci města Rožmitál pod Třemšínem a Středočeského územního svazu. Soutěžit dorazilo 68 děti (z Blatné, Vimperka, Prahy, Týnce nad Sázavou, Rožmitálu atd).

Závod bylo odstartován v 7 h. a první poločas byl náročný i kvůli dešti, ve druhém už nám krásně svítilo sluníčko. Ryby se nenechaly dlouho přemlouvat a děti měly z úlovků obrovskou radost. Mezi poločasy došlo na občerstvení v podobě limo, parků a upečeného perníku... vše zdarma.

Letos byli malí rybáři rozděleni do dvou kategorií: do 10 let a 11-15 let.

V kategorii mladších: 1. Leiterman Lukáš - 375 bodů, 2. Boroš David - 324 bodů, 3. Chrt Štěpán - 238 bodů. Kategorie starší: 1. Motejzík Petr - 307 bodů, 2. Nass Adam - 258 bodů, 3. Šimek Martin - 190 bodů.

Ceny si odnesly úplně všechny děti. Účast byla opravdu velká a my bychom rádi poděkovali všem našim sponzorům a podporovatelům. Velký dík patří MO Rožmitál pod Třemšínem, městu Rožmitál pod Třemšínem, Středočeskému územnímu svazu.

Petrův zdar

Aleš Haluska, Jaroslava Nassová, MO Rožmitál p/Tř. 

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 185 131

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS