ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

KONFERENCE 2022: Zpráva LRU SÚS tit

publikováno: 10.09.2022

Se zprávou LRU našeho územního svazu vystoupil vedoucí toho odboru Radek Zahrádka. Hned v úvodu připomněl, že středočeští sportovci od roku 2018 do roku 2021 získali 93 medailí.

Odbor LRU Středočeského územního svazu pod sebou sdružuje sekce přívlač, plavaná, položená, muška a feeder. Samostatným odvětvím je pak rybolovná technika.

Naši sportovci se pravidelně účastní mistrovství republiky v jednotlivých lovných technikách a věkových kategorií, ligových soutěží, pohárových závodů, ale máme i řadu Středočechů v českých reprezentacích pro mistrovství Evropy či světa jak dospělých, tak i juniorů.

SÚS každoročně rozděluje mezi závodníky částku přes 100 000 korun. Pokud jde o reprezentaci SÚS na mistrovství republiky všech kategorií, platí ÚS závodníkům startovné, cestovné, diety a ubytování, u plavané pak ještě příspěvek 1 500 korun na krmení a živou nástrahu.

Středočeským reprezentantům, kteří jedou na MS či ME pak přispívá SÚS částkou 5 000 korun.

Z mistrovství ČR (všechny disciplíny) přivezli Středočeši 43 medailí (18 zlatých, 14 stříbrných a 11 bronzových), z ME a MS pak 7 medailí (4 zlaté, 1 stříbrná, 2 bronzové).

V rybolovné technice to bylo z Mistrovství ČR (všechny disciplíny a kategorie): 32 medailí (13 zlatých, 9 stříbrných a 10 bronzových) a z MS 11 medailí (5 zlaté, 2 stříbrná a 4 bronzové)

Všichni naši reprezentanti, nosí vyrobená trička SÚS, výborem SÚS byl schválen kodex reprezentanta a metodika proplácení nákladů, kterým se naši závodníci řídi.

„Za odbor LRU chci poděkovat Středočeskému územnímu svazu, ale i všem místním organizacím za podporu sportu, které se nám dostává,“ uvedl Radek Zahrádka.

(šam)

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 319 933

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS