ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Tábor s vodníkem poprvé na Orlíku tit

publikováno: 07.08.2022

Včera jsme zahájili vodnický tábor, který se po šesti letech konal na jiném místě než u řeky Berounky. Tentokrát jsme našli útočiště na vodní nádrži Orlík na Štědroníně. Tábor je, jako každý rok, plně obsazen 35 dětmi.

Ty se sjely ze všech koutů Středočeského kraje, cca z 15 místních organizací. O malé nadšené rybáře se zde stará pět vedoucích (z 5 MO našeho ÚS) a jeden zdravotník.

Tábor byl v 15.30 zahájen seznámením s vedoucími, denním i týdenním programem, pravidly tábora. Byly rozdány táborová trička, kšiltovky a každé dítě také dostalo lahev na pití s naším logem pro dodržování pravidelného pitného režimu.

Potom byly děti rozděleny do pěti skupin a v této skupince si zvolily své názvy jednotlivých týmů. Letos tu máme tým Žížaláků pod vedením Evičky, tým Důši se jmenuje Amuři, Jiřík má tým s názvem Hrouzci, Vašíkův tým jsou Sumíci a Péťův tým si zvolil název Sinice.

Poté proběhla prohlídka celého areálu s vysvětlivkami, kde a co se nachází a cesta vedla rovnou do jídelny k naší první společné večeři.

Po večeři děti konečně plni očekávání poprvé smočily pruty do před očima se ztrácející vodní hladiny Orlíku. Přestože zde v současné době nepanují ideální podmínky k rybolovu vzhledem ke každodennímu odpouštění vodní hladiny kvůli stavebním činnostem na bezpečnostním přelivu hráze, ryby spolupracovaly a první úlovky potěšily mnohé z nich.

Večer probíhal v celkové pohodě a po desáté hodině byl na všech chatkách klid.

Touto cestou bychom chtěli poděkovat podporovatelům našeho rybářského tábora: Středočeskému územnímu svazu, Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy, firmě Mivardi a Tomáši Horynovi.

Tým vodníků

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 300 125

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS