ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Příměstský rybářský tábor na VP SÚS tit

publikováno: 02.08.2022

Letošního Rybářského příměstského tábora, který se konal 18. - 22. 7. 2022 na vodních plochách Středočeského územního svazu, se zúčastnilo celkem 20 dětí z Prahy a ze Středočeského kraje.

Tři dny probíhala výuka rybolovu na rybníku Božkov v Mnichovicích. Rybník a jeho okolí bylo perfektně připravené, posekaná tráva a byly nám panem správcem zapůjčeny prostory pro uskladnění stolu a lavic. 

Na Pískové Lhotě jsme strávili celkem dva dny včetně nočního bivakování. Zázemí i na této vodní ploše bylo vzorně připraveno, část plochy určená pro náš tábor byla předem vyznačena a správce David nám byl ve všem nápomocný.  

Zde také děti prožily chvíli, na které jistě jen tak nezapomenou, kdy byly přítomny vysazování ryb do pískovny a ryby měly doslova nadosah, mohly si je opatrně a něžně prohlédnout, dotknout se jich. Nejen za tento nádherný zážitek bychom rádi poděkovali panu předsedovi SÚS Dušanu Hýbnerovi a Lukáši Chamlarovi. 

V pátek děti skládaly závěrečné zkoušky pro získání 1. rybářského lístku. Jejich lektorem a zkoušejícím byl, jako v předcházejících letech, Lukáš Chamlar. Jeho vstřícného vztahu k dětem a pochopení si velice vážíme. Závěrečné zkoušky složilo celkem 13 dětí, zbývajících 7 má již osvědčení o získané kvalifikaci z minulých ročníků.

Věříme, že tito mladí rybáři rozšíří členskou základnu ve Středočeském územním svazu.

Pro velký úspěch bychom příští rok tábor zopakovali a využili možnosti bivakování na Pískové Lhotě na více dní.

Rádi bychom také poděkovali jednatelce SÚS paní Jaroslavě Fryšové za skvělou organizaci a vstřícný přístup ke spolupráci s naší neziskovou organizaci.

S přátelským pozdravem

Jiřina Faloutová, ředitelka agentury Dělej, co tě baví

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 276 894

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS