ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na Strženém se konala Method feeder liga 2022 tit

publikováno: 26.07.2022

V sobotu (23. 7.) se na vodní ploše Stržený konal závod Method feeder liga 2022. Účastníci se začali sjíždět již v pátek, kdy od 14 hodin na Strženém trénovali.

Výběr Strženého se ukázal jako skvělou volbou, rybník je v pohodě dostupný a jeho tvar je velice vstřícný na počet závodníků v sektoru, tudíž nedochází k žádnému dramatickému křížení. K tomu je super zarybněn, s vynikající obsádkou ryb.ovšem problémy dělalo horké počasí, kdy se ryba zdržovala na hladině a bylo velmi těžké ji dostat ke dnu. 

Proto jsme od pátku hypnotizovali srážkovou mapu, na které pohyb mraků naznačoval, že by mohlo nad rybníkem v noci a ráno sprchnout a pomohlo by to dostat rybu ze sloupce. V noci však nezapršelo. Ráno se sice zdvihnul vítr, v dáli hřmělo a létaly blesky, ale kromě pár kapek vysněný déšť nepřišel. Naopak vylétlo slunce a svítilo po celou dobu závodů. Někteří účastníci se s tím vypořádali dobře, jiní hůře, ale všichni jsme si to užili.

Chtěl bych poděkovat Středočeského územního svazu za možnost uspořádat ligu na jejich vodě, za poskytnuté propagační materiály a sekretariátu za pomoc s vyřízením hostovacích povolenek a vytisknutím všech povolení k odlovu, za vlajky a v neposlední řadě za bezvadnou přípravu břehů pro závodníky. Děkujeme moc!

Finálové 4. kolo se bude konat 22.10. na Pískové Lhotě a osobně se již velmi těším, protože vím, že pískovna, kterou považuji za nejlepší methodfeederovou vodu v Čechách, bude skvělě na náš závod připravena.

Za organizační výbor Method feeder ligy

Tom "buldok" Fyrbach

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 307 560

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS