ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Soustředění kladenského rybářského kroužku tit

publikováno: 06.07.2022

Na Turyňském rybníce se konalo (24. – 26. 6.) soustředění dětského rybářského kroužku MO Kladno. Jeho hlavním cílem bylo osvojení si a zdokonalení rybářských dovedností při praktickém rybolovu na stojaté vodě.

Jeho přínos také samozřejmě spočíval i v utužení kamarádství mezi dětmi, a to včetně pomoci mladším členům kroužku ze strany členů starších.

Stejně, jako při posledním soustředění na Turyňském rybníce, jsme našli zázemí v chatě naší místní organizace, kde jsme nocovali a stravovali se.

Ryby s námi příliš nespolupracovaly, a tak děti ulovily pouze pár cejnů a línů. Na programu byly i přednášky o některých technikách lovu, takže jsme dětem snad alespoň trošku v praktických ukázkách vynahradili možnost zdokonalování znalostí v rámci lovu samotného. Přesto doufáme, že se v rámci příštího soustředění ryby umoudří.

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným dětem a jejich rodičům, a především pak MO Kladno a vedoucím kroužku Jardovi Votrubovi s manželkou Ivanou a Jardovi Levákovi. Dále bych chtěl poděkovat za pomoc s organizací mé manželce Lence a dceři Pavle. Všichni jmenovaní se zasloužili jak o možnost konání soustředění, tak o jeho bezproblémový a pohodový průběh.

Ještě jednou moc děkuji, všichni se těšíme na konec srpna, kdy se uskuteční další soustředění!

Petr Suchopár, hlavní vedoucí RK

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 299 814

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS