ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Rybářský kroužek z Bystřice prožil víkend na Sázavě tit

publikováno: 20.06.2022

Rybářský kroužek při MO Bystřice uspořádal svoji první letošní víkendovou akci (20.-22. 5.) na řece Sázavě v kempu Pod vrbou.

Kemp je umístěný v krásném prostředí Sázavy, v blízkosti sázavského kláštera a ubytováni jsme byli na ostrově, kde je několik rybníčků, a kde jsme měli od majitele povolení chytat. Tímto chceme poděkovat majitelům kempu za ochotu a skvělou spolupráci.

Na "víkendovku" se přihlásilo 18 dětí. Vše probíhalo dle plánu a děti v pátek po 15. hodině začali přijíždět. Podle předpovědí se počasí mělo na víkend umoudřit a mělo být hezky.

Děti si hned našly místa u vody a začaly rybařit. První úlovky na sebe nenechaly dlouho čekat a děti chytání bavilo.

Bohužel kolem deváté hodiny večer přišla velmi silná bouře, která vyvrátila mohutnou břízu a ta nám poničila námi vytvořené zázemí (party stan, stoly a lavice). Měli jsme ohromné štěstí, že se nikomu nic nestalo a k naší smůle se na meteoradaru rýsovala další velká bouře.

Některé děti se bály, a tak jsme obvolali rodiče, aby si je v rámci bezpečnosti raději odvezli domů.

Druhý den se rodiče vraceli pro věci, které děti nechaly večer na místě. Některé z dětí si však přály zůstat a víkend dokončit, dle plánu. Tak jsme uklidili kolem tábořiště, dali se sušit mokré věci a hurá k vodě.

Řeka se dětem za výdrž nakonec odměnila bohatými úlovky, ryby braly až do samého večera. Večer jsme poseděli, podělili se o zážitky z víkendu a na přání dětí se ugrilovala ryba.

Ráno bylo náročné, tedy aspoň pro nás vedoucí. Kdo z dětí nevydržel chytat do noci, o to dřív si přivstal a znovu k vodě se snahou ještě vytáhnout pár šupin, než se začne balit.   

I přes všechny ty strasti, si to děti nakonec užily.

Petrův zdar,

Petr Bervida, MO Bystřice

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 177 665

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS