ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na Slonu závodilo 80 dětí! tit

publikováno: 06.06.2022

Tradiční dětský rybářský závod uspořádala v sobotu (4. 6.) MO Bělá pod Bezdězem na rybníku Slon, jenž byl 30 minut před startem obsypaný natěšenými závodníky, kterých dorazilo 80.

Bylo krásné počasí, ale bohužel ryba moc nebrala, přesto se dětem podařilo ulovit několik krásných kapříků, línů, dokonce i štik. V úlovcích nechyběl okoun, plotice, cejni. Na rybníku panovala skvělá nálada a pohoda.

Závod se skládal ze dvou poločasů. První od 8.00 do 10.00 a druhý od 11.00 do 12.00 hodin. Samozřejmostí byl celodenní pitný režim, o přestávce děti dostaly občerstvení – buřta a malinovku, vše pro závodníky zdarma.

Ve dvanáct hodin byl závod ukončen a děti netrpělivě očekávaly vyhlášení výsledků a předání nádherných cen, které si se zaujetím prohlížely již od rána. Každý účastník závodu si odnesl hezkou cenu, kterou jim předával předseda MO Dušan Hýbner. První tři závodníci pak získali ještě poháry a medaile.

Chceme touto cestou poděkovat naším partnerům, bez jejichž podpory by nebylo možné tento závod uspořádat na takové úrovni, na jaké ho pořádáme, a to firmě Atmos – Jaroslav Cankař a syn, Středočeskému územnímu svazu, Lesy Bělá, Maso Třebovle – všem moc děkujeme za dlouhodobou podporu naší činnosti, které si moc vážíme. 

MO Bělá p/Bezdězem

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 291 311

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS