ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský rybářský závod na Podměstském rybníku tit

publikováno: 29.05.2022

V Čáslavi proběhl v sobotu (28. 5.) tradiční dětský rybářský závod na Podměstském rybníku, kterého se zúčastnilo 21 závodníků.

Závod se losoval na dvě kola a soutěžilo se ve třech kategoriích: do 11 let – 10 soutěžících, do 14 let – 9 soutěžících a do 18 let – 2 rybáři.

Od rána provázelo závod krásné počasí. Pouze před koncem nás trochu pozlobilo pár přeháněk, ale na vyhlášení už zase vykouklo sluníčko.

Body byly započítávány podle ulovených centimetrů a o tom, že ryby braly vypovídá, že nebyl nikdo, komu by se nepovedlo chytit rybu (nejmenší zisk byl 154 bodů).

Nejvíc bodů v kategorii do 18 let získal a celkovým vítězem se stal Ondřej Zinek, dlouholetý člen kroužku Kapříci Čáslav, s celkovým počtem 2 035 bodů. Druhým celkově a prvním v kategorii do 14 let byl s celkovým počtem 1 705 bodů, další z čáslavských Kapříků Matěj Augusta a v kategorii do 11 let zvítězil Kapřík Jan Joza s celkovým počtem 618 bodů.

Pro všechny účastníky závodu byly připraveny zajímavé ceny, a tak doufáme, že se závod líbil, a že si každý z účastníků odnesl přinejmenším příjemný zážitek.

Závěrem se sluší poděkovat všem, kdo se na přípravě a realizaci závodu podíleli. Zároveň bychom chtěli poděkovat MO Čáslav, SÚS a všem sponzorům, bez kterých bychom mohli podobné akce jenom stěží realizovat.

Petr Stieber

 

Soubory ke stažení tit

Pořadí závodu

XLSX

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 322 936

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS