ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Vítězem poháru předsedy SÚS je Adámek tit

publikováno: 14.05.2022

Celkem 103 závodníků se dnes sešlo na pískovně v Pískové Lhotě, aby v kategorii dospělých bojovali „O pohár předsedy SÚS“. Vítězem se nakonec stal Luděk Adámek z MO Benátky nad Jizerou.

Závod se konal pod záštitou ministra zemědělství Zdeňka Nekuly.

Skvělá účast, nádherné počasí a ryby se sem tam daly také přemluvit. Nakonec alespoň jeden úlovek zaznamenalo 54 účastníků, přičemž prvních sedm překonalo hranici 21 kg ulovených ryb a první tři se dostali přes 30 kg.

„Voda tu není lehká, přesto některé výsledky jsou výborné,“ uvedl při vyhlášení výsledků předseda SÚS Dušan Hýbner.

Od šesté hodiny ranní se začal pískovna plnit závodníky a o dvě hodiny později byl závod odstartovaný. Lovili se především kapři, ale došlo i na nádherné líny či jeseny.

Po prvním poločase bylo pořadí 1. Luděk Adámek, 2. Petr Daniš, 3. Martin Štěpnička, a to se nezměnilo ani po konci závodu.

V přestávce obdrželi účastnící zdarma občerstvení (k dispozici byl guláš, klobása, grilovaná kýta) plus libovolný nápoj.

Ceny nejlepším předával předseda SÚS Dušan Hýbner.

Ten nejprve ocenil dva zúčastněné handicapované rybáře Martina Kopečka (MO Smíchov) a Zdeňka Šafránka (MO Nymburk) uzeninami od firmy Maso Třebovle a propagačními předměty SÚS.

Poté následovala kategorie žen, z vítězství se radovala Edita Pujmanová (MO Radotín), druhá skončila Martina Vinklerová (MO Nymburk) a třetí příčka patří Ornele Moravcové (MO Praha 7), o jejímž umístění rozhodl los se čtvrtou Simonou Mikovou (MO Přišimasy).

Pohár předsedy a celorepublikovou povolenku na příští rok získal Luděk Adámek (MO Benátky nad Jizerou), který nachytal přes 64 kg ryb, druhé místo a celosvazová povolenka na rok 2023 patří Petru Danišovi (MO Český Šternberk) s výkonem přes 35 kg ulovených ryb a bronz a středočeskou územní povolenku bral Martin Štěpnička (MO Český Šternberk) – 30,7 kg ryb.

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří tento závod zorganizovali a starali se tu dnes o nás všechny, našim sponzorům, panu ministru Nekulovi za záštitu a vám všem, že jste se zúčastnili. Prožili jsme tu hezký den a věřím, že se sem k nám budete vracet, a že příští rok se tu na osmém ročníku tohoto závodu zase sejdeme,“ řekl při předávání cen Dušan Hýbner.

(šam)

 

 

 

 

Soubory ke stažení tit

Výsledky OPP dospělých 2022

XLS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 180 069

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS