ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na závodě RZ Veselá se sešlo 76 rybářů tit

publikováno: 09.05.2022

Rybáři z MO Mnichovo Hradiště po dvouleté pauze uspořádali o víkendu rybářský závod RZ Veselá, kterého se zúčastnilo 76 rybářů. Všichni jsme se těšili, protože pauza byla dlouhá. V pátek večer bylo připraveno zázemí a druhý den vše vypuklo.

Od rána krásně svítilo sluníčko. Brzy se udělalo teplo. Prostě ideální počasí na ryby. I ty šupinaté „potvory“ nebyly proti a udělaly závod hezčí.

Na Veselé se loví na všechny způsoby, dle rybářského řádu. Nahozeno bylo na položenou, feeder a plavanou. V půl deváté byla přestávka, kterou závodníci využili k občerstvení. Pro rozhodčí to je čas k vážení úlovků. Do hodnocení se započítávají všechny ulovené ryby a rozhoduje hmotnost. Po celém revíru bylo co vážit. Většině se podařil nějaký ten úlovek hned v prvním kole. Nejčastěji to byli cejni, plotice, okouni. Ulovilo se i dost kaprů, a dokonce několik amurů.

Druhá polovina byla odtroubena a opět se ve vezírcích hromadily ulovené ryby. Vzhledem k vyrovnanému čelu závodu se makalo až do konce. Ten byl naplánován na půl dvanáctou. Na řadu přišlo opět vážení úlovků a pak už se vše sečetlo.

Celkem se nalovilo 173 kg ryb. Vítězem se stal Richard Jón, na jehož kartě na konci závodu bylo 12 100 bodů. Na druhém místě skončil David Szotkowski se ziskem 9 230 bodů a o stupínek níže pak Ondřej Tuček s 8 040 body.

Poděkování patří všem zúčastněním, ale i těm, kteří náš závod podpořili – rybářským potřebám Na Háku, Středočeskému územnímu svazu a městu Mnichovo Hradiště.

/www.rybarimh.cz/

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 177 363

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS