ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

SÚS zakoupí parmy jako vícezarybnění tit

publikováno: 07.04.2022

Výbor SÚS rozhodl na návrh předsedy o využití mimořádné nabídky na zakoupení parem v průměrné kusové velikosti 15 cm, kterou územní svaz zafinancuje jako vícezarybnění.

Parmy budou vysazeny do všech toků v rámci SÚS, kde je v zarybňovací povinnosti. Na každý tento revír bude zakoupeno a vysazeno 500 ks této nádherné ryby. Parmy, jako dotace, budou dodány do 19 MO a šesti toků v SÚS (Jizera, Sázava, Berounka, Doubrava, Kouřimka a Vltava).

Potěšitelné je, že většina místních organizací, kterých se tato mimořádná dotace týká, zareagovala a za své prostředky si ještě tuto násadu navíc přikoupila.

Celkem tak bude vysazeno do toků v SÚS jako vícezarybnění 13 650 ks parem v celkové hodnotě 439 530 Kč. Z této částky zaplatí SÚS, jako dotaci MO, 305 900 Kč a MO za přiobjednané vícezarybnění 133 630 Kč.

„Vždycky jsme říkali, že do vícezarybnění rádi koupíme i jinou rybu než kapra, ale musí být nabídka na trhu. Teď se ta příležitost naskytla a využili jsme toho. Snad si toho věční kritici všimnou,“ uvedl předseda SÚS Dušan Hýbner.

Celá akce bude zrealizována v řádu několika dní a budeme o ni informovat.

(šam)

Fotogalerie tit

foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 283 761

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS