ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Výroční členská schůze MO Čelákovice tit

publikováno: 22.03.2022

V sále TS Čelákovice se konala 19. 3. 2022 výroční členská schůze MO Čelákovice, která byla zároveň i volební na další čtyřleté období. Sešlo se 37 členů, především těch starších. 

Schůzi zahájil předseda MO Jiří Eichler. Následovala minuta ticha za rybáře, kteří naše řady během roku opustili a pak již vše probíhalo podle schváleného programu.

S hodnotící zprávou a plánem organizace do následujícího období vystoupil jako první předseda MO, který zhodnotil chod organizace jako dobrý a poděkoval členům za pochopení v době pandemie covidu, kdy se různě omezovaly akce a činnost organizace. Ocenil, že i přesto nebyl omezen výdej povolenek a poděkoval všem, co se na tom podíleli a členům výboru za maximální nasazení.

Následoval jednatel MO Petr Duník, který přednesl svoji zprávu a kontrolu plnění usnesení z předchozí členské schůze, poté byla na řadě zpráva hospodáře Pavla Jindřicha, která byla plná čísel a informací, co, kde bylo vysazeno a uloveno.

Zazněly i zprávy účetní naší MO, která přítomné seznámila s účetní uzávěrkou za rok 2021 a rozpočtem na rok 2022, svoji zprávu přednesl i předseda Dozorčí komise Radek Štětina, ta neshledala při své kontrolní činnosti v hospodaření a chodu organizace nedostatky.

V dalším bloku schůze proběhlo ocenění těch členů organizace, kteří se významně podíleli a pomáhali s chodem organizace a Českého rybářského svazu. Oceňovalo se odznakem „Za významnou pomoc“ a „Čestným odznakem ČRS III. stupně – bronzovým“.

Poté již došlo na volby nového výboru MO, navržení kandidáti svoji nominaci stvrdili na místě ústním souhlasem a na výzvu výboru se jeden z přítomných členu přihlásil do kandidátky do výboru organizace.

Na období 2022 - 2026 byl členskou schůzí zvolen přímo předseda MO Jiří Eichler a do výboru MO byli dále zvoleni: Petr Duník – jednatel, Václav Pertl – místopředseda, Pavel Jindřich – hospodář, Milan Bajer – zástupce hospodáře , Jaroslava  Mašínová – administrace , Milan Karpíšek – správce chaty,  Pavel Růžička – brigádnický referent, Martin Klubal – zástupce brigádnického referenta, Václav Špitálský st. – vedoucí mládeže, Václav Špitálský ml. – zástupce vedoucího mládeže a zástupce správce mechanizace, Jiří Škába – správce mechanizace a majetku organizace.

Do komisí SÚS byli navrženi a členskou schůzí schváleni:

Václav Špitálský ml. – odbor mládeže, Václav Špitálský st. – ekonomická komise a LRU sekce Feeder, Pavel Jindřich – hospodářský odbor;

kandidátem do výboru SÚS – Jiří Eichler (sekce mládež);

delegát na konferenci SÚS – Petr Duník, náhradník Pavel Jindřich;

delegát na Sněm ČRS – Pavel Jindřich, náhradník Petr Duník.

Poté proběhla diskuze, zde padly dotazy zejména na Fond nákupu vodních ploch, jak přispívá naše organizace.

Krátce po poledni byla členská schůze ukončena.

Za výbor MO Jiří Eichler

Fotogalerie tit

foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 280 523

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS