ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Členská schůze MO Příbram tit

publikováno: 14.03.2022

V sobotu (12. 3.) se konala členská schůze MO Příbram, jíž se zúčastnilo 48 členů a jeden host (předseda SÚS Dušan Hýbner). MO má přes 1 100 členů.

Nejprve se svými zprávami (powerpointové prezentace) vystoupili jednotliví funkcionáři MO, kteří zhodnotili své uplynulé období. Zazněla podrobná zpráva o uplynulých investicích do majetku MO, zarybnění atd. I o plánech MO pro rok 2022.

Poté došlo k volbě nového výboru MO, do kterého se dostali i dva mladí členové (18-20 let), kteří aktivně pracují pro MO a dětský rybářský kroužek. 

Právě s dětmi a mládeží příbramská MO výborně pracuje, kromě jiného pořádá dlouhodobě rybářský tábor, jenž je na vysoké úrovni, náborovou akci „vodníků“ či náborové závody v LRU i v rybolovné technice.

Velkým tématem byla samozřejmě v současné době probíhající rekonstrukce rybníku Pecovák a jeho další užívání pro místní organizaci.

Předseda SÚS ve svém vystoupení poděkoval za pozvání, za dosavadní práci výboru a novému popřál mnoho zdaru a rovněž přítomné informoval o činnosti SÚS a o novinkách v ČRS (RIS, Stanovy, Jednací řád).

V následné diskuzi pak předseda SÚS Dušan Hýbner odpovídal na množství dotazů přítomných členů, poměrně velká část jich směřovala k vodní ploše Stržený a k rybníkářství.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 182 722

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS