ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Z dnešního mimořádného zasedání výboru SÚS tit

publikováno: 11.01.2022

Výbor SÚS se na svém dnešním mimořádném zasedání zabýval jmenováním příkazce, kárného senátu a situací v MO Rudná a v MO Smečno.

Výbor jmenoval příkazce pro řešení kárných provinění, kterým se stal Jiří Novák, jeho náhradníkem je pak Ing. Ondřej Jedlička.

Rovněž byl jmenován kárný senát, jenž tvoří Mgr. Magdalena Vondrušková, Milan Štěpnička a Lukáš Chamlar, náhradníkem je JUDr. Jaroslav Černík.

Pro přetrvávající dlouhodobé finanční pohledávky MO Smečno a MO Rudná vůči Středočeskému územnímu svazu bylo na mimořádném zasedání výboru SÚS potvrzeno původní rozhodnutí výboru, že oběma místním organizacím nebudou vydány členské známky a povolenky na rok 2022, dokud své pohledávky nevyřeší. Obě MO přislíbily v brzké době své finanční závazky řešit.

Více informací mohou členové těchto MO získat na svých členských schůzích, případně se dotázat statutárních zástupců dotčených MO.

Výbor rovněž pověřil sekretariát ve spolupráci s IT expertem SÚS Ondřejem Gorčíkem, aby do konce ledna vytvořili poptávkové řízení na pořízení notebooků, HW a SW, tiskárny a čtečky pro všechny místní organizace, které budou sloužit pro zajištění fungování jednotného informačního systému.

Ing. Miroslav Neumann (MO Bělá pod Bezdězem) byl výborem jmenován za SÚS hlavním koordinátorem RIS.

(šam)

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 156 296

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS