ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Činnost rakovnického rybářského kroužku v roce 2021 tit

publikováno: 30.11.2021

V téměř uplynulém roce plném různých opatření, zákazů a rušení akcí byl nakonec rakovnický rybářský kroužek nad očekávání úspěšný.

Když nám zakázali se scházet a připravovat děti na zkoušky pro získání prvního rybářského lístku, tak jsem nečekal, že online výuka, kterou jsme byli příkladem pro další středočeské kroužky, nám nahradí to, co bychom probrali v učebně, ale první překvapení bylo na světě. Zkoušky jsme zvládli na výbornou a všichni začátečníci se tak stali plnohodnotnými rybáři.

Když jsme si mysleli, že díky situaci bude velký úbytek členů kroužku, tak se stalo to, že kroužek aktuálně registruje 37 dětí, což je rekordní počet.

Když jsme mysleli, že nebudeme moci o prázdninách uskutečnit tradiční soustředění, tak se situace uklidnila a soustředění bylo a bylo moc povedené, jen ryby jsme nedokázali přesvědčit, aby lépe spolupracovaly.

Když to vypadalo, že se zruší juniorská liga v přívlači, které se pravidelně účastníme a nepřidáme tak žádný nový úspěch, tak se stalo to, že letošní rok byl absolutně nejúspěšnější a ani jednou jsme neodjeli ze závodů bez umístění na stupních vítězů. Celkem jsme letos získali 22 pohárů ze všech závodů. Přibyl nám tak v kroužku další 1. vicemistr České republiky a další 2. vicemistr České republiky. Člen rakovnického kroužku získal 2. místo v konečném žebříčku juniorské ligy 2021. Povedlo se získat 2., 3. a 4. místo v žebříčku LRU přívlač 2021 v kategorii U15.

Když jsme zjistili, že se „naše“ voda, kam chodíme s dětmi za praktickými zkušenostmi, bude v příštím roce odbahňovat, při jejímž výlovu jsme také i asistovali a nebudeme mít kde trénovat, tak se nám naskytla možnost čerpat zkušenosti na Tyršově koupališti. Proto jsme rádi přiložili ruku k dílu a pomohli aspoň trošičku s nánosem listí z břehů.

Jaroslav Vorel, vedoucí mládeže MO Rakovník

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 314 226

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS