ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Z jednání výboru SÚS... tit

publikováno: 25.10.2021

Ještě před čtvrteční konferencí zasedal od rána v Průhonicích výbor SÚS, který se kromě finální přípravy konference zabýval i běžnou agendou.

Výbor byl informován, jak probíhají přípravné práce na vybudování parkoviště u vodní plochy Stržený. Je připravený projekt, který členové výboru viděli a schválili.

Jednatelka paní Fryšová seznámila výbor s provedenými pracemi na Božkově, kde se opravovala část břehů a cesta. Všechny práce byly již firmou provedeny a provoz na Božkově je tak v normálním režimu.

Předseda vyzval vedoucí odborů, kteří ještě nezaslali návrh svých rozpočtů, aby to co nejrychleji učinili, aby mohl být návrh rozpočtu SÚS na příští rok předložen na listopadovém, definitivně pak na prosincovém jednání výboru.

Výbor byl seznámen s nabídkou na zajištění triček pro RS a funkcionáře MO s tím, že vše bude se zástupci MO řešeno při hospodářském vyrovnání (HV).

Jednatelka informovala členy výboru, že ze strany sekretariátu SÚS je na hospodářské vyrovnání vše připraveno.

Technik SÚS Ing. Jedlička sdělil, jaký je stav zaměření hrází u rybníků ve vlastnictví SÚS. Jednatelka připravila dopis na MO s výzvou, aby vlastníci rybníků zajistili zaměření hrází a zápis do katastru nemovitostí.

Předseda SÚS zhodnotil seminář hospodářů jako velice úspěšný a prospěšný, zejména pak ocenil diskuzi s hospodáři.

Výbor byl rovněž informován, že na účet SÚS již přišla platba za vysazení úhořího monté, předseda poděkoval sekretariátu za zprocesování dotace.

Předsedkyně DR SÚS Mgr. Vondrušková výbor seznámila s tím, že má problém se schválením návrhu Stanov ČRS, pokud součástí není Jednací řád a zároveň se pozastavila nad pravomocemi, které by přešly na Radu ČRS v době nouzového stavu apod. Oznámila, že o tom bude informovat delegáty konference SÚS, s čímž výbor souhlasil.

Předseda informoval o svých krocích, které podniká za účelem udržení stávajících dvou revírů MO v SÚS, u kterých hrozí, že o ně můžeme přijít a výbor jeho kroky podpořil a schválil.

V této souvislosti předseda požádal ekonomku SÚS, aby při HV shromáždila veškeré informace o nájmech revírů v našem ÚS k hlubší analýze a přijetí následných opatření tak, abychom je udrželi. 

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 282 163

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS