ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Rybaříci z Berouna zavítali na Křivoklát tit

publikováno: 06.10.2021

V neděli 3. 10. parta Rybaříků z MO Beroun vyrazila, v rámci čerpání odměny Nejlepšího kroužku SÚS 2019, na výlet na hrad Křivoklát. Výletu se zúčastnilo celkem 13 dětí + doprovod (bohužel nám některé děti před odjezdem onemocněly).

Počasí nádherné, děti natěšeny a my vedoucí, včetně skvělých pomocnic Blanky a Jarky, taky. Po příchodu na hrad svačinka… nooo, když jsem viděl ty flákoty řízků, tak pořádná svačina.

Prohlídku jsem měl domluvenou speciálně pro děti pod názvem Česká státnost. Děti dostávaly různé otázky ohledně našich panovníků, kteří obývali hrad atd. a šlo jim to skvěle. Paní průvodkyně byla úžasná a Rybaříci ji na konec prohlídky ocenili řádným aplausem – čučelo celé nádvoří. Bylo to super. Dětem jsme za odměnu koupili trdelníky a na památku si každý vyrazil pamětní minci a zastřílel z kuše. Rybaříci poté obsadili stánky se suvenýry.

Následoval trošku hektický přesun na oběd – popletl jsem si názvy restaurací. Ta správná byla Nad Hradem, ale děti šlapaly statečně, a dokonce mě za ten omyl měly rády. V restauraci už nás očekávali. Točená limonáda přišla vhod, no a k obědu pro děti, ale i pro nás, klasika – kuřízek s bramborovou kaší, někteří zvolili hranolky. Řekl bych, že kaše byla lepší volba… byla skvělá. Krátké popovídání si s personálem a paní vedoucí, která mimochodem ty malé vydry pochválila za jejich chování.

Pas už následovala cesta domů. Únava je znát na všech, včetně nás. Všechny děti jsme v pořádku předali rodičům.

Prožili jsme s dětmi krásný den. Závěrem bych chtěl poděkovat rodičům za důvěru, dětem za vzorné chování, zaměstnancům hradu Křivoklát, personálu restaurace Nad Hradem a samozřejmě i skvělému doprovodu Blance a Jarce. V neposlední řadě i odboru mládeže Středočeského územního svazu.

Václav Růžička a Jakub Jonáš, vedoucí mládeže MO Beroun

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 169 710

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS