ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský náborový závod Pod Panskou tit

publikováno: 03.10.2021

V úterý (28. 9.) uspořádala místní organizace Kladno, pod záštitou Středočeského územního svazu, na revíru Pod Panskou, dětský náborový závod.

Samotná příprava zázemí začala už v pátek odpoledne, kdy byly postaveny stany, navezeny ceny, občerstvení a označena lovná místa. Celý revír byl v den závodu od 04.00 do 16.00 uzavřen.

Počasí, navzdory předpovědi, se povedlo, což se odrazilo na náladě všech zúčastněných.

Po registraci, ke které dorazilo 34 závodníků, zaujmutí lovných míst, byly mezi závodníky rozděleny krabičky s bílými červy a žížalami, kdo, si, co vybral.

V osm hodin byl závod odstartovaný a trval do dvanácti hodin. Chytalo se na jeden prut na plavanou. Lovily se hlavně kapři, pak karas a sem tam plotice. Ryby byly při chuti a nenechaly na sebe dlouho čekat.

Během závodu se závodníkům podávalo občerstvení (grilované buřty, sušenky, limonáda). O občerstvení se staral skvělý tým (Pavla Rážová s Petrem Kučabou).

V jedenáct hodin se začalo s vážením ryb, s kterým pomáhali členové rybářské stráže MO Kladno, v poledne byl závod ukončen a proběhlo poslední vážení a sčítání výsledků.

První tři místa byla oceněna poháry a do desátého místa věcnými cenami. Samozřejmě všechny děti si odnášely pamětní lity a tašky plné překvapení, neboť cen, díky štědrosti sponzorů, bylo hodně. Všechny děti byli nadmíru spokojeny, a to byl cíl této akce.

Tímto bych chtěl poděkovat domovské MO Kladno, Středočeskému územnímu svazu, který zder zastupoval místopředseda Jiří Novák (děkuji ti za vše), městu Kladnu – jmenovitě panu primátoru Mgr. Milanu Volfovi, Rybářským potřebám-Proti proudu (děkuji za pomoc při vážení), Rybářským potřebám Spoma a Středočeským vodárnám Kladno. Dále bych chtěl poděkovat za přípravu týmu, který vede rybářský kroužek a to Petrovi Suchopárovi, Jaroslavu Levákovi a Jaroslavu Votrubovi.

Pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám.

V neposlední řadě všem dětem za účast, rodičům za doprovod.

Lukáš Kudlata, zástupce hospodáře MO Kladno

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 116 391

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS