ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Výbor SÚS finalizoval přípravu konference tit

publikováno: 27.09.2021

Výbor se na svém zářijovém zasedání zabýval především přípravou Konference SÚS, která se koná 21. 10. 2021.

Schválil návrh programu, který bude předložen delegátům k definitivnímu schválení, stejně tak připravil návrhy na personální obsazení jednotlivých komisí, které budou delegáti rovněž schvalovat. Zároveň výbor odsouhlasil dopis, který bude adresovaný delegátům ohledně přijatých opatření souvisejících s covidem během zasedání konference a při vstupu na ni.

Výbor se rovněž zabýval přímým přenosem ze zasedání, nakonec však v souvislosti s výraznými omezeními, která zasedání doprovází, včetně technického zajištění, od tohoto záměru upustil s tím, že příští konference, která se bude konat v roce 2022 a je volební, by již přenášena být měla.

Jednatelka pí. Fryšová seznámila členy výboru s chystanou opravou břehu a údržbou cesty na vodní ploše Božkov. Práce proběhnou v dnech 4. – 10. 10. 2021 a v této době bude také provoz na Božkově částečně omezen.

Na výboru byl jmenován nový vedoucí LRU položená SÚS, kterým se stal Radek Zahrádka. Toho výbor zároveň zaúkoloval zorganizovat v příštím roce závody v položené.

Členové výboru byli informováni o výlovu revíru Olešná (MO Rakovník), který bude následně odbahněn a zrekonstruován a poté opět zařazen sdruženého rybolovu.

Výbor schválil úpravu celého protilehlého břehu od vjezdu do pískovny a úpravy části břehu ze strany „pláže“, která by měla proběhnout v zimních měsících, a tím bude ukončeno zabezpečení celé pískovny proti podemílání a sesouvání břehů. Zároveň s již provedenými rekonstrukcemi cest a parkovacích ploch tak končí zásadní investiční etapy pískovny.

Sekretariát úspěšně zpracoval dotaci na vysazení úhořího monté, jež byla schválena SZIF a dotace za vysazení v roce 2021 ve výši téměř 2 milionů korun bude vyplacena na účet SÚS.

Výbor schválil poskytnutí příspěvku na tričko určené členům RS od společnosti Banner ve výši 200 Kč/ks pro počet členů RS sdružené MO na sdružené revíry, dle schváleného koeficientu pro RS, a rovněž schválil poskytnutí příspěvku ve výši 200 Kč/ks na 5 ks triček pro funkcionáře sdružených MO (s logem SÚS). Uložil sekretariátu a předsedovi SÚS zahájení jednání ohledně výroby triček u firmy Banner a sekretariátu, aby při HV představil vzorky a do konce roku zajistit přijetí objednávek od MO.

Ve zkratce:

- na KÚ Středočeského kraje byla zaslána žádost na lov pod ledem ve vodní ploše Dvorce pro 2021–2022

- výbor byl informován o přípravě rozpočtu na rok 2022 pro jednotlivé komise a SÚS

- technik SÚS Ing. Jedlička přítomné seznámil s plánem na podzimní rozvozy násad

- výbor byl seznámen s přípravou materiálů na hospodářské vyrovnání

- členové výboru schválili žádost MO Přišimasy o přijetí do společného rybolovu návesního rybníka (0,1 ha)

- Mgr. Vondrušková informovala členy výboru, že v navrhovaných Stanovách ČRS jsou zásadní nedostatky.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 195 044

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS